RONDOM

Stop kapilarnoj vlagi. Rondom . Uređaj za Vas. Relić Elektroservis - RONDOM samo za Vas - Relić 091/6640 - 105 - Zagreb ..........
Nema građevinskih radova
Rondom aparat
Stop kapilarnoj vlagi. "RONDOM"
Ovo nije san, ovo je java

Riješite se jednom na siguran i pouzdan način
Vlažnost zidova čini stanovanje neugodnim, smanjuje vrijednost izolacije i povisuje troškove grijanja. Uskladištena roba kao što su živežne namirnice, odjeća, papir, koža, drvo itd., se kroz plijesan i vlagu oštećuju pa čak i uništavaju. čak i višednevnim prozračivanjem ili uporabom mirisnih sredstava teško se istjeruje vonj iz uskladištene odjeće. Takve okolnosti najbolje poznaju stručnjaci u građ;evinarstvu. Graditeljstvo poduzima enormne napore da zagospodari nastajanju vlage. Iz prakse je poznato da ne samo stare već i nove građ;evine bivaju izložene neugodnim djelovanjima vlage.
 
Posebnu brigu graditeljima i vlasnicima objekata zadaje rastuća vlažnost u zidovima, tzv. kapilaritet ili kapilarna vlaga. Ona je posljedica površinskog napona tekućina u uskim šupljim prostoroma čvrstih tijela i uzrokuje vertikalni rast vlažnosti u građ;evinskom materijalu, kod čega je tlo pozitivan, a zid negativan pol. Prema promjeru kapilara ili šupljina penje se vlažnost do dva metra ili više nad zemljinom površinom, tako da se djelovanja pretežno odnose na podrum i prizemlje. Jasni znakovi rastuće vlažnosti su miris vlage, stvaranje plijesni, razaranje žbuke i oličenih završnih slojeva te izbijanje vapna i nitrata.
 
 
Samo u rijetkim slučajevima vlažnost uzrokuje vidljive mokre površine. Uzroci rastuće vlage su: vlaga tla, primjerice padaline i podzemne vode. Prema uzroku vlažnosti, lokaciji građ;evine i geološkim odnosima može nastati trajna i periodična, jača ili slabija zasićenost vlagom. Kod starijih građ;evina bez odvoda za kišnicu i šljunčanog tampona s direktnim spojem na zidove može se računati na dodatno horizontalno djelovanje vode.
Dobra montaža Rondom uređaja u podrumu
 
 
Prije više od dvadeset godina razvio je švicarski elektroničar Hanspeter Coufal elektronski sustav za isušivanje zidova, koji se od tada s uspjehom koristi pod imenom RONDOM u zemljama Europe, za isušivanje starih i novih građ;evina, stambenih kuća, upravnih i industrijskih objekata kao i povijesnih spomenika.

  RONDOM
PRESTANAK VLAŽNOSTI ZIDOVA JE I PRESTANAK VAŠIH ULAGANJA ZA SANIRANJE
 
RONDOM - švicarski high-tech sustav protiv rastuće vlažnosti
 
Uređ;aj djeluje kroz gotovo sve materijale u radijusu 10, 15, 25 m   kao kugla od mjesta ugradnje. Zapreke su samo kompaktne metalne ploče.
 
Montaža je jednostavna i izvodi se bez građ;evinskih radova.
 
Ekološki je uređaj s malom potrošnjom energije, funkcionira bez ikakvih kemijskih reakcija.
 
Ne emitira nikakvu buku, nema elektrosmoga i ne treba nikakvo održavanje.
 
Zbog izuzetno niskih frekvencija uređaj nema nikakvo štetno djelovanje na biljke, životinje i ljude.
 
RONDOM - USPJEŠAN ŠVICARSKI PROIZVOD.
 Proizvođač u Svicarskoj
RONDOM je bežični uređ;aj koji radi na električnom i magnetskom principu. Odašiljanjem elektromagnetskih valova na različitim frekvencijama uzrokuje se promjena spektra frekvencije u zidu, tako da se onemogućuje stvaranje napona koji uzrokuju dizanje vlage.
 
RONDOM ne iziskuje nikakve radove podešavanja zahvaljujući švicarskoj high-tech elektronici. Opremljen je nadzornim i kontrolnim displeyem.
 
Ispitan i dozvoljen je po CE i SABE normativima.
                Lista Referenci
Garancija na UREĐAJ 5 godina
Primjeri montaža